Wat is een traplift?

Trapliften voor een wereld zonder treden

Hebt u moeite om de trap te nemen? Dan hoeft u niet onmiddellijk een verhuizing te overwegen. De trapliften van thyssenkrupp Home Solutions zijn het ideale alternatief. Ze geven vrijheid en zelfstandigheid aan iedereen die problemen heeft met z'n mobiliteit.

Verfijnde technologie en een vernuftige aanpak maken van de traplift een bijzonder betrouwbaar en veilig hulpmiddel waarvan u jaren zult kunnen genieten. En geen nood: ook uw huisgenoten kunnen gewoon de trap blijven gebruiken!

Speciaal ontworpen stoel op 1 rail

De traplift is een stoellift die bestaat uit een speciaal daartoe ontworpen stoel, een specifieke aandrijving en een elegante rail. Hij kan op rechte trappen, trappen met bochten en over verschillende verdiepingen geïnstalleerd worden. Zelfs heel smalle of steile trappen zijn voor thyssenkrupp Home Solutions geen probleem. Onze technologie werd ontwikkeld om veilig hindernissen te overwinnen.

Eenvoudige installatie en gebruik

U hoeft geen schrik te hebben van zware structurele of bouwkundige aanpassingen. De traplift wordt steeds bovenop de bestaande trap gemonteerd.

Het gebruik is zeer eenvoudig. U neemt plaats in de stoel en met een eenvoudige druk op de knop of hendel beweegt de traplift langzaam en in een vloeiende beweging naar boven en beneden.

De opbouw zelf duurt nog geen dag… en zodra de installatie klaar is, kunt u onmiddellijk genieten van een ‘trap-zonder-zorgen’!