Zelfredzaamheid met handicap of spierziekte, kan het?

Zelfstandig thuis wonen met een motorische beperking of spierziekte is allesbehalve vanzelfsprekend. Naast de fysieke ongemakken die een handicap met zich meebrengt, zijn er ook de diverse hulpmiddelen zoals een rolstoel om rekening mee te houden.

Trappen

Je huis binnenkomen is één ding. De trappen omhooggaan naar een eerste of tweede verdieping, is een uitdaging van een heel ander kaliber. Voor beide obstakels vindt u bij thyssenkrupp Home Solutions een oplossing op maat.

Dankzij onze platformliften wordt zelfs het kleinste niveauverschil tussen oprit en woning makkelijk te overbruggen. Dat geldt eveneens voor kleine of grote niveauverschillen in huis waar u met uw rolstoel ook makkelijk toegang tot hebt.

Een traplift van thyssenkrupp Home Solutions wordt in een minimum van tijd op de trap geïnstalleerd. Hij brengt u veilig en comfortabel naar boven met een minimum aan inspanning. Bovendien passen onze trapliften op nagenoeg elke trap ongeacht het aantal verdiepingen.

Benieuwd? Vraag vrijblijvend een offerte

Personen met een handicap

Mensen met een motorische beperking of handicap hebben in vele gevallen recht op een tegemoetkoming van de overheid om aanpassingen aan de woning te kunnen doen.

Kijk of u in aanmerking komt of neem contact op met een van onze adviseurs. Zij helpen u graag verder.