Uw advies rond zelfstandig thuis blijven wonen?

Wie wil het niet? Zo lang mogelijk zelfstandig wonen in het eigen, vertrouwde huis. Ook al wordt u met de jaren wat minder mobiel en gaat het allemaal niet meer zo snel vooruit.

Gelukkig is langer thuis wonen ook meer en meer mogelijk. Dankzij op maat gemaakte technologische hulpmiddelen, is het mogelijk om steeds langer zelfredzaam te zijn. Ook voor ouderen die begeleid wonen. Daarenboven bieden verschillende overheidsinstanties ook subsidies aan voor woningaanpassingen.

Hulpmiddelen voor levenslang thuis wonen

Woont u in een huis met meerdere verdiepingen dan wordt de trap onmiskenbaar een belangrijk obstakel. thyssenkrupp Home Solutions ontwikkelde verschillende producten om die hindernis zonder zorgen te overwinnen.

Ons ruime aanbod trapliften past dan weer op elke mogelijke trap en zorgt ervoor dat u makkelijk én veilig de trap op en af gaat. Op en top veilig en comfortabel. Aangepast aan uw smaak en interieur.

Meer informatie over dit product? Vraag vrijblijvend een offerte.

Zelfredzaamheid

Daarnaast zijn er uiteraard nog veel andere kleine en grote hulpmiddelen die uw leven een stuk zorgelozer kunnen maken. Denk maar aan een klassiek looprekje waardoor u langer mobiel blijft. Of een persoonlijk alarmsysteem waarmee u met een eenvoudige druk op de knop laat weten dat er iets aan de hand is.

Woningaanpassingen

Aanpassen van uw woning in functie van uw oude dag is niet altijd even vanzelfsprekend. Afhankelijk van uw situatie kunnen de veranderingen erg ingrijpend zijn en dus ook duur. Gelukkig kan u in veel gevallen rekenen op subsidies om deze investering te ondersteunen.

Onze adviseurs zijn erg vertrouwd met de regelgeving en kunnen u gidsen naar de oplossing die voor u het best is. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Ja, ik heb interesse in een vrijblijvend bezoek voor een offerte op maat.

Vrijblijvend bezoek thyssenkrupp

Bestel nu een Flow Swing traplift en ontvang 25.000 BF (= € 620) korting.*

In twee stappen bent u klaar

Wij ontvangen graag uw gegevens: