• Home
  • Trapliftaanbieding van de maand

Tijdelijk trapliftvoordeel bij thyssenkrupp

Al meer dan 65 jaar een huis van vertrouwen

Ruim 65 jaar produceert thyssenkrupp trapliften voor klanten van over de hele wereld. Zo zijn er intussen al ruim 500.000 trapliften uit de fabriek van thyssenkrupp gerold.

In België is thyssenkrupp al jaar en dag een huis van vertrouwen voor al haar tienduizenden klanten. En wij zouden u graag als nieuwste klant willen ontvangen en welkom heten bij thyssenkrupp.

Trapliftvoordeel in december

Om u te helpen in uw juiste beslissing om voor thyssenkrupp te kiezen kan u in december genieten van onze unieke eindejaarsactie bij aankoop van een nieuwe Flow-Swing traplift.

Profiteer in december van veel voordeel op een nieuwe Flow Swing traplift. Vraag hier uw gratis informatiepakket aan.

Actie loopt van 1 december tot en met 10 januari 2020 en is alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe Flow Swing traplift.Ook voordeel op een Flow Swing traplift? Klik hier

Vertrouw in ons ingenieurschap. voor het leven. Geniet van levenslange garantie op uw nieuwe traplift.

Gratis onderdelen; Gratis reparatie; 24/7 bereikbaar; Jaarlijks onderhoud; Ieder moment opzegbaarLees hier meer over onze Levenslange garantie

* Aanbod onder voorwaarden:

Deze actie is geldig van 01/12/2019 t.e.m. 10/01/2020 en enkel geldig indien de aankoop bevestigd wordt (dit betekent dat de bestelbon ondertekend werd ontvangen) tussen 01/12/2019 en 10/01/2020. Bij een annulering van de bestelling vervalt het recht op de actie, alsook bij bestelling van een traplift voor 01/12/2019 en na 10/01/2020. Deze actie is enkel geldig in België en is niet cumuleerbaar met andere aangeboden acties door thyssenkrupp Home Solutions. De actie is enkel geldig voor Flow Swing trapliften en dus niet voor andere producten en diensten van thyssenkrupp Home Solutions. De actie van de Flow Swing traplift is niet geldig voor Levant.