Flow Swing Traplift

De Flow Swing is dé referentie voor trappen met bochten, ja zelfs steile spiltrappen, of trappen over verschillende verdiepingen. Het is de meest flexibele en vernuftige onder de trapliften die erin slaagt zo goed als alle hindernissen te overwinnen!

Remco Campert schrijft Ode aan de traplift
Belgisch koningspaar Filip en Mathilde maakt kennis met de Flow Swing

Smal, steil, over verschillende verdiepingen … onze traplift past zich perfect aan elke trap aan, ongeacht de vorm ervan. Doordat de monorail de route, zeg maar de ‘flow’, van uw trap nauw volgt, blijft de plaats die de traplift inneemt uiterst bescheiden.

Dankzij zijn unieke monorailsysteem en gepatenteerde ASL-draaitechnologie past onze traplift op nagenoeg elke trap!

De ASL-draaitechnologie werd speciaal ontwikkeld door thyssenkrupp en is uniek in z’n soort. Dankzij deze technologie zet de lift zich gedurende de hele rit automatisch in de meest optimale en meest veilige positie. Zo kan de stoellift ook op heel smalle of lage trappen geplaatst worden.

De voordelen:

  • Veilig op en af de stoel
  • Meest comfortabele zithouding gedurende de ganse rit
  • Stoel en voetensteun bewegen gelijktijdig
  • Optimale positie, ook op smalle en steile trappen
  • Ergonomische positie van de voetensteun die de knieën niet belast

Natuurlijk moet een traplift naast functioneel te zijn, er ook goed uitzien en bij uw interieur en persoonlijkheid passen . Geen probleem voor de Flow Swing. Dankzij de uitgebreide keuze aan ontwerpen en kleuren kunnen de liften perfect op uw interieur worden afgestemd. Klik hier en download de kleurenkaart van de bekleding, stoel en rail. De keuze is aan u!

Kortom, de troeven van de Flow Swing? Comfort, veiligheid en design, op één praktische rail! Zonder twijfel, dé juiste keuze voor iedereen die kwaliteit en esthetiek hoog in het vaandel draagt. Laat u overtuigen door zijn stijlvol design en praktisch gebruik in onderstaand foto-slider. Op de video ontdekt u alvast hoe alles in z'n werk gaat.

Meer over de Flow Swing Traplift

Technische kenmerken van de Flow Swing Traplift

Alles over onze trapliften

Aankoop en installatie

Probeer een traplift uit

Veelgestelde vragen

Alle trapliften in één oogopslag

Service en Kwaliteit

2 jaar garantie

Onderhoudscontract

Bel ons gratis

Of bel ons op het gratis nummer

0800 12 697

Wij helpen u graag verder!

Stap 1 van 2

Laat hier uw gegevens achter

en wij contacteren u!

Stap 1 van 2