De Flow Swing: een traplift voor een trap met bochten

De Flow Swing is dé oplossing voor trappen met bochten, steile spiltrappen, en zelfs trappen over verschillende verdiepingen. Het is de meest flexibele en vernuftige onder de trapliften. Elke hindernis overwint hij. En doordat de railbuis de route, of de ‘flow’, van uw trap nauw volgt, blijft de plaats die de traplift inneemt zeer beperkt. De monorail volgt de bochten van uw trap, waardoor andere trapgebruikers geen hinder zullen ondervinden.

De perfecte combinatie van uw huis en onze traplift

Moet u nog wat wennen aan het idee van een stoellift in huis? Misschien vreest u dat een lift te opvallend aanwezig zou zijn? Wij begrijpen dat. Maar we stellen u graag gerust. Door het slimme en subtiele ontwerp van de Flow Swing is dat niet nodig. Geen bocht is te krap, geen ruimte te klein.

Het moderne, functionele design past perfect in uw huis en wordt onderdeel van uw interieur, net als een nieuw meubelstuk. Met de vele kleur- en materiaalmogelijkheden voor de rail, de zitting en bekleding kunt u zelf de traplift samenstellen die het best in uw huis past.

Remco Campert schrijft Ode aan de traplift
Belgisch koningspaar Filip en Mathilde maakt kennis met de Flow Swing

Altijd de meest optimale positie

De ASL-draaitechnologie werd speciaal ontwikkeld door thyssenkrupp en is uniek in zijn soort. Dankzij deze technologie zet de lift zich gedurende de hele rit automatisch in de meest optimale en meest veilige positie. Zo kan de stoellift ook op heel smalle of lage trappen geplaatst worden.

Volledig ergonomisch

De Flow Swing traplift werd samen met fysiotherapeuten ergonomisch ontwikkeld. Dankzij de in hoogte verstelbare voetensteun en zitting zijn uw knieën slechts licht gebogen. Daardoor zit u altijd in de meest comfortabele houding in de traplift. Daarnaast heeft de Flow Swing een ergonomische joystick, waardoor u uw armen en handen ook in een comfortabele positie kunt houden.

Bovendien is de stoellift voorzien van gepatenteerde draaitechniek, waarmee de stoel bij aankomst bovenaan de trap automatisch van de trap afdraait. Zo is het gemakkelijk en veilig om op en af te stappen.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

De voordelen op een rijtje:

  • U kunt veilig op- en afstappen
  • Gedurende de hele rit geniet u de meest comfortabele zithouding
  • De stoel en voetensteun bewegen gelijktijdig
  • De stoel kiest steeds de optimale positie, ook op smalle en steile trappen
  • De ergonomische voetensteun zorgt ervoor dat u uw knieën niet belast

Kies zelf hoe uw stoel eruit ziet

Natuurlijk is het ook belangrijk dat de traplift past bij uw interieur en persoonlijkheid. Geen probleem voor de Flow Swing. Dankzij de uitgebreide keuze aan ontwerpen en kleuren kunnen we bij thyssenkrupp Home Solutions de lift perfect op uw interieur afstemmen. Klik hier om de kleurenkaart van de bekleding, stoel en rail te bekijken. De keuze is aan u!

De troeven van de Flow Swing zijn dus comfort, veiligheid en design, op één praktische rail . Zonder twijfel dé juiste keuze voor iedereen die kwaliteit en esthetiek hoog in het vaandel draagt. Laat u overtuigen door zijn stijlvol design en praktisch gebruik in onderstaande foto-slider. Op de video ontdekt u hoe alles in z'n werk gaat.

Meer over de Flow Swing Traplift

Technische kenmerken van de Flow Swing Traplift

Alles over onze trapliften

Aankoop en installatie

Probeer een traplift uit

Veelgestelde vragen

Alle trapliften in één oogopslag

Service en kwaliteit

2 jaar garantie

Onderhoudscontract