De Flow Swing: een traplift voor een trap met bochten

Als u een dagje ouder wordt, zijn nauwe, steile en draaitrappen vaak minder evident. Het risico om te struikelen of zelfs te vallen wordt daardoor dan ook groter.

Zou het niet heerlijk zijn om daar niet meer aan te hoeven denken? Om met een gerust gemoed de trap op en af te gaan, zonder enige angst?

Met een thyssenkrupp traplift is dat mogelijk. U vreest dat uw trap te nauw is of dat de bocht te scherp is? Dat is niet nodig, want voor bijna elke soort trap hebben wij een oplossing op maat.

Bij thyssenkrupp Home Solutions passen wij onze lift volledig aan uw trap en uw wensen aan. Wij beschikken met de Flow Swing traplift over gepatenteerde technologie die de moeilijkste obstakels kan overwinnen.

Voor elke trap een oplossing

Stel, u hebt thuis een wenteltrap staan die aan de steile kant en niet al te breed is. Dan beschikken wij over de ideale oplossing: onze traplift zal aan de binnenkant van de wenteltrap geïnstalleerd worden en de bocht van uw trap volledig meevolgen. Vreest u dat de gang of uw trap te nauw is voor de traplift? Geen zorgen, de stoel zal zich volledig automatisch in de meest comfortabele positie zetten en bovendien is de stoel plooibaar. Geen plaatsverlies en optimaal comfort.

Twijfelt u toch nog of een stoellift bij u thuis wel mogelijk is? Dan kunt u altijd bij ons terecht. Bel ons op het gratis nummer 0800 12 697 voor meer informatie of om een vrijblijvende afspraak vast te leggen met één van onze ervaren adviseurs. Zij komen graag even langs op een moment waarop het voor u past om te bespreken wat mogelijk is en hoe we u kunnen helpen.

Andre Peeters, thyssenkrupp-adviseur sinds 2001

Alle trapliften in één oogopslag

Maak kennis met onze verschillende trapliften. Voor al uw vragen of een offerte op maat van uw trap, kan u steeds terecht bij het team van ervaren thyssenkrupp Home Solutions-adviseurs. André Peeters, Adviseur sinds 2001Vergelijk onze trapliften