Levant Comfort Traplift

thyssenkrupp Home Solutions heeft meer dan zestig jaar ervaring in de ontwikkeling van trapliften. Dat zorgt ervoor dat we voor elke nood een specifieke lift ontwikkeld hebben. Zo zijn er de Levant trapliften, speciaal voor rechte trappen. Ze zijn eenvoudig in gebruik en ze hebben een stijlvol ontwerp.

Wat zijn de voordelen van deze traplift?

De Levant Comfort heeft alles wat de Levant Classic ook heeft. Zoals de (optionele) opklapbare aluminium rail met een aantrekkelijk design dat afgestemd is op de stoel. De compacte aandrijving is uitgerust met veiligheidsranden om bij obstakels een stop te garanderen.

Ook de voetenplank is identiek aan zijn Classic-variant: ruim, gebruiksvriendelijk en uitgerust met veiligheidsranden. Daarnaast kunt u de traplift bedienen met een eenvoudig en betrouwbaar joysticksysteem. En ook deze lift heeft de ruimtebesparende opklapbare arm- en voetensteun. U kunt eveneens de kleur en de keuze van de bekleding volledig op uw smaak afstemmen.

En de Levant Comfort is meer dan dat

De Levant Comfort betekent meer comfort en gebruiksgemak. De traplift is ontwikkeld met een nieuw type stoel. De stoel heeft een ergonomisch design, opklapbare armsteunen en de door thyssenkrupp Home Solutions gepatenteerde Swivel-draaitechniek. Door die techniek zal de stoel, eenmaal boven, volledig automatisch een draaibeweging maken zodat u eenvoudig en veilig kunt afstappen waar u wenst.

Waar is het aangenamer vertoeven dan thuis, de plaats waar u zich echt op uw gemak voelt. Waarom zou u deze plek willen achterlaten? Een eenvoudige ingreep volstaat: een traplift is in een halve dag geïnstalleerd en zorgt ervoor dat u nog jarenlang zorgeloos van uw huis en uw tuin kunt genieten.

text in pic

hidden text

tk-play

Meer over de Levant Comfort Traplift

Technische kenmerken van de Levant Comfort Traplift

Alles over onze trapliften

Aankoop en installatie

Probeer een traplift uit

Veelgestelde vragen

Alle trapliften in één oogopslag

Service en Kwaliteit

2 jaar garantie

Onderhoudscontract

Ja, ik heb interesse in een vrijblijvend bezoek voor een offerte op maat.

Bel ons gratis
In twee stappen bent u klaar

Wij ontvangen graag uw gegevens