Levant Comfort Traplift

Het Levant-gamma is door thyssenkrupp Home Solutions speciaal ontwikkeld voor rechte trappen en onderscheidt zich door zijn praktisch en stijlvol ontwerp.

Zoals bij de Levant Classic, hebben ook bij de Levant Comfort de aandrijving en opklapbare rail (in optie) een aantrekkelijk design dat naadloos aansluit bij de stoel. De rail in aluminium is elegant, terwijl de compacte aandrijving uitgerust is met veiligheidsranden om bij obstakels een stop te garanderen. De voetenplank is identiek aan de Levant Classic, ruim, gebruiksvriendelijk en uitgerust met veiligheidsranden. Ook niet onbelangrijk: u kunt de traplift bedienen met een praktisch joysticksysteem dat zijn betrouwbaarheid heeft bewezen.

Binnen het Levant gamma voor rechte trappen, geldt de Levant Comfort als de nieuwste traplift die extra comfort en gebruiksgemak biedt. De Levant Comfort is namelijk ontwikkeld met een nieuw type stoel, uitgerust met ergonomisch design, opklapbare armsteunen en de door thyssenkrupp Home Solutions gepatenteerde Swivel-draaitechniek. Hierdoor zal de stoel, eenmaal boven, geheel automatisch een precieze draaibeweging maken zodat u, daar waar u wilt, eenvoudig en veilig kunt afstappen.

Tijdens de rit zullen uw voeten en armen optimaal ondersteund worden, aangepast aan de voor u optimale hoogte. Meer nog, stoel en voetensteun kan u met één handbeweging dichtklappen. Dat is praktisch en veilig, maar ook heel plaatsbesparend.

Ook de kleur en de keuze van de bekleding kan volledig afgestemd worden naar uw smaak.

Meer over de Levant Comfort Traplift

Technische kenmerken van de Levant Comfort Traplift

Alles over onze trapliften

Aankoop en installatie

Probeer een traplift uit

Veelgestelde vragen

Alle trapliften in één oogopslag

Service en Kwaliteit

2 jaar garantie

Onderhoudscontract

Ja, ik heb interesse in een vrijblijvend bezoek voor een offerte op maat.

Bel ons gratis
In twee stappen bent u klaar

Wij ontvangen graag uw gegevens