Levant Comfort traplift

Ergonomisch, functioneel en comfortabel, en bovendien samengesteld naar uw eigen smaak – De geavanceerde Levant Comfort trapliften combineren alle kenmerken van de Levant Series – en meer…

Geniet van de perfecte rit dankzij het automatisch draaibaar zitgedeelte.

We leveren uw traplift met een ergonomisch ontwikkelde stoel en een opklapbare rubber anti-slip armleuning voor extra veiligheid en ondersteuning. De traplift kan worden voorzien van een automatische draaitechniek , waarmee de stoel bij aankomst boven aan de trap automatisch van de trap afdraait. Hierdoor kan de gebruiker nog veiliger en gemakkelijker op- en afstappen.

De perfecte afstemming van de zithoogte en de voetensteun op uw lichaamsbouw verzekeren u van een optimale positionering van de stoel en een ideale rit. Bij de Comfort-variant kunnen het zitgedeelte en de voetensteun tegelijkertijd met één simpele handbeweging worden ingeklapt. Niet alleen is de lift daarmee praktisch en makkelijk in het gebruik, maar kan ook makkelijk worden opgeborgen en neemt daardoor zo min mogelijk ruimte in.

Door de bijgeleverde afstandsbediening staat de Levant Comfort altijd paraat als je haar nodig hebt. De volautomatische opklapbare rail (optioneel), maakt installatie mogelijk zeer dicht bij de doorgang of helemaal onder aan de trap.

De Levant Comfort betekent meer comfort en gebruiksgemak

Waar is het aangenamer vertoeven dan thuis, de plaats waar u zich echt op uw gemak voelt. Waarom zou u deze plek willen achterlaten? Een eenvoudige ingreep volstaat: een Levant Comfort traplift is snel geïnstalleerd en zorgt ervoor dat u nog jarenlang zorgeloos van uw huis en uw tuin kunt genieten.

text in pic

Meer over de Levant Comfort traplift

Technische kenmerken van de Levant Comfort traplift

Alles over onze trapliften

Aankoop en installatie

Probeer een traplift uit

Veelgestelde vragen

Alle trapliften in één oogopslag

Service en kwaliteit

2 jaar garantie

Onderhoudscontract