Levant Classic traplift

De combinatie van het geavanceerde design dat is ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten, de betrouwbare techniek en de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, maken de Levant Classic de perfecte traplift voor in uw huis.

Ergonomische oplossing om veilig ‘op en neer’ te gaan

Het grote, ergonomisch ontworpen zitgedeelte biedt de gebruiker veel ruimte, het dikke en luxe kussen verzekert hem van optimaal comfort. Het sisal-kleurige en daardoor neutraal ogende zitgedeelte kan makkelijk gecombineerd worden met ieder interieur.

De Levant Classic staat niet alleen voor mooi en comfortabel design, maar ook voor een veilige rit . Het automatische oplaadsysteem garandeert dat de traplift op ieder moment te gebruiken is. De traplift brengt u zelfs tijdens een stroomstoring veilig naar een andere verdieping.

De rail, waarop de stoel gemonteerd is, heeft een aantrekkelijk aluminium design. U kunt ervoor kiezen om hem opklapbaar te maken zodat hij nog minder plaats inneemt. De rail heeft ook veiligheidsranden, zodat hij automatisch stopt bij een obstakel.

De Levant Classic is ten slotte makkelijk op te bergen . Dankzij zijn opklapbare arm- en voetensteun parkeert hij heel compact, waardoor uw trap steeds vrij blijft.

Klanten uit heel Europa zijn unaniem in hun oordeel: door haar eenvoudige en ergonomische design staat de Levant Classic terecht bekend als ‘all-round winnaar voor rechte trappen.’

Meer over de Levant Classic traplift

Technische kenmerken van de Levant Classic traplift

Alles over onze trapliften

Aankoop en installatie

Probeer een traplift uit

Veelgestelde vragen

Alle trapliften in één oogopslag

Service en kwaliteit

2 jaar garantie

Onderhoudscontract