Levant Classic Traplift

thyssenkrupp Home Solutions heeft een traplift voor elke soort trap. Welke vorm hij ook heeft, hoe stijl of lang hij ook is. Ons Levant trapliftengamma is speciaal ontwikkeld voor rechte trappen. U kunt ze eenvoudig hanteren en ze hebben een stijlvol ontwerp.

Wat zijn de voordelen?

De Levant Classic is, zoals al onze stoelliften, ontwikkeld in samenspraak met experts in de behandeling van lichamelijke klachten, waardoor hij bijzonder ergonomisch is. Hij heeft een brede zitting en een aangename, extra dikke bekleding. Door de manuele draaizitting kunt u makkelijk en veilig de lift op- en afstappen.

Hij heeft een ruime, gebruiksvriendelijke voetenplank en is uitgerust met veiligheidsranden zodat hij automatisch stopt bij een obstakel. U kunt de traplift bedienen met een eenvoudig en betrouwbaar joysticksysteem.

De rail, waarop de stoel gemonteerd is, heeft een aantrekkelijk aluminium design. U kunt ervoor kiezen om hem opklapbaar te maken zodat hij nog minder plaats inneemt. De rail heeft ook veiligheidsranden, zodat hij automatisch stopt bij een obstakel.

De Levant Classic is ten slotte makkelijk op te bergen. Dankzij zijn opklapbare arm- en voetensteun parkeert hij heel compact, waardoor uw trap steeds vrij blijft.

Deze stoellift is de perfecte keuze voor een huis met rechte trappen. Op deze manier kunt u op een eenvoudige, veilige en zelfs voordelige manier thuis blijven wonen. Want denk aan alle tijd en energie die bij een verhuis of een herinrichting van een huis komen kijken. Dat is dus niet nodig met een traplift. Alles kan gewoon blijven zoals het was en u kunt blijven genieten van alle verdiepingen in uw huis. U behoudt al uw vrijheid.

tk-play

Meer over de Levant Classic Traplift

Technische kenmerken van de Levant Classic Traplift

Alles over onze trapliften

Aankoop en installatie

Probeer een traplift uit

Veelgestelde vragen

Alle trapliften in één oogopslag

Service en Kwaliteit

2 jaar garantie

Onderhoudscontract

Ja, ik heb interesse in een vrijblijvend bezoek voor een offerte op maat.

Bel ons gratis
In twee stappen bent u klaar

Wij ontvangen graag uw gegevens