Levant Classic Traplift

Het Levant-gamma is door thyssenkrupp Home Solutions speciaal ontwikkeld voor rechte trappen en onderscheidt zich door zijn praktisch en stijlvol ontwerp.

De aandrijving en opklapbare rail (in optie) hebben een aantrekkelijk design dat naadloos aansluit bij de stoel. De rail in aluminium is elegant, terwijl de compacte aandrijving uitgerust is met veiligheidsranden om bij obstakels een stop te garanderen.

De voetenplank is ruim, gebruiksvriendelijk en bovendien uitgerust met veiligheidsranden. Ook niet onbelangrijk: u kunt de traplift bedienen met een praktisch joysticksysteem dat zijn betrouwbaarheid heeft bewezen.

Binnen dit gamma laat de Levant Classic zich opmerken door zijn ergonomisch ontwikkelde stoel met brede zitting en aangename extra dikke bekleding. Uw comfortabele rit is gegarandeerd. Dankzij z’n manuele draaizitting kunt u veilig en comfortabel de traplift op- en afstappen. Meer nog, met zijn opklapbare arm-en voetensteun parkeert de Levant Classic heel compact, waardoor uw trap steeds vrij blijft.

Meer over de Levant Classic Traplift

Technische kenmerken van de Levant Classic Traplift

Alles over onze trapliften

Aankoop en installatie

Probeer een traplift uit

Veelgestelde vragen

Alle trapliften in één oogopslag

Service en Kwaliteit

2 jaar garantie

Onderhoudscontract

Bel ons gratis

Of bel ons op het gratis nummer

0800 12 697

Wij helpen u graag verder!

Stap 1 van 2

Laat hier uw gegevens achter

en wij contacteren u!

Stap 1 van 2