Levant Outdoor Traplift

Trappen vind je overal. Binnenshuis, maar evengoed buiten. Denk maar aan een lagergelegen terras of garage bijvoorbeeld. Ook daar hebben we een elegante oplossing voor.

De Levant Outdoor traplift werd door thyssenkrupp Home Solutions speciaal ontwikkeld voor buitentrappen. Welk weer het ook is, deze stoeltjeslift is ertegen bestand. Denk aan regen, hagel, sneeuw, wind en temperaturen tot -10 graden Celsius.

Wat zijn de voordelen?

We weten allemaal dat het weer in België wel eens druilerig en winderig kan zijn. Daarom hebben we ervoor gekozen om de traplift goed te beschermen tegen de weerelementen. En dat zonder de kwaliteiten van de Levant Outdoor liften uit het oog te verliezen.

De aandrijving van deze stoellift wordt beschermd door een behuizing van waterafstotend en scheurbestendig ethyl vinylacetaat (EVA), en ook de schakelaars en infraroodsensoren zijn optimaal beschermd. De bekleding van de stoel is van plastiek.

En wat met de veiligheid van de buitentraplift? Kan er iemand zonder toestemming gebruik van maken? Kinderen bijvoorbeeld. Of mensen met slechte bedoelingen? Maakt u zich geen zorgen. Met de afneembare sleutel kunt u uw buitentraplift beschermen tegen niet-toegestaan gebruik.

Met deze traplift die specifiek voor buiten ontwikkeld is, verzekert u zich van een toestel dat bestand is tegen regenweer, vrieskou, wind. En ook beschermd is tegen niet-toegestaan gebruik. Zoals de andere trapliften van thyssenkrupp Home Solutions betekent deze lift veiligheid, gebruiksgemak, comfort en duurzaamheid.

text in pic

Meer over de Levant Outdoor Traplift

Technische kenmerken van de Levant Outdoor Traplift

Alles over onze trapliften

Aankoop en installatie

Probeer een traplift uit

Veelgestelde vragen

Alle trapliften in één oogopslag

Service en kwaliteit

2 jaar garantie

Onderhoudscontract