Traplift voor buiten

Uw thuis, dat is natuurlijk niet enkel binnenshuis. Daar hoort ook de tuin ook bij, het terras of de garage. En het gebeurt wel eens dat hier hoogteverschil tussen zitten. Zoals een hoger gelegen terras.

Als producent van trapliften met meer dan zestig jaar ervaring gaat thyssenkrupp Home Solutions er prat op voor elke trap een oplossing te kunnen bouwen. Dat geldt ook voor een trap buiten.

Bestand tegen weer en wind

De perfecte traplift voor buiten, dat is de Levant Outdoor. En u mag gerust zijn, uw Levant Outdoor is bestand tegen weer en wind én beveiligd tegen niet-toegestaan gebruik.

Met zijn robuuste, waterafstotende zitting en geanodiseerde aluminium rail is de Levant Outdoor gemaakt om in alle weersomstandigheden te presteren. En dat doet hij indrukwekkend en met het typische klassieke design dat eigen is aan de Levant traplift. De premium kwaliteit van de onderdelen maken hem duurzaam en betrouwbaar. Een extra, weerbestendige afdekhoes is de ultieme bescherming voor uw lift wanneer u hem niet gebruikt.

Dankzij deze traplift is uw tuin weer volledig toegankelijk, zonder zorgen en zonder risico’s.

Andre Peeters, thyssenkrupp-adviseur sinds 2001

Alle trapliften in één oogopslag

Maak kennis met onze verschillende trapliften. Voor al uw vragen of een offerte op maat van uw trap, kan u steeds terecht bij het team van ervaren thyssenkrupp Home Solutions-adviseurs. André Peeters, Adviseur sinds 2001Vergelijk onze trapliften