• Home
  • ASL technologie

Wat is ASL-technologie?

De gepatenteerde technologie die de Flow Swing traplift uniek maakt

De Flow Swing traplift van thyssenkrupp is uitgerust met de gepatenteerde ASL-technologie. ASL staat voor Advanced Swivel and Levelling Technologie of in het Nederlands Geavanceerde Draai- en Waterpastechniek. Dankzij deze unieke technologie kunnen de stoel en de voetensteun van de traplift tijdens de rit draaien en zo de gebruiker waterpas houden. Hierdoor neemt hij tijdens de rit altijd de meest veilige positie voor u aan.

Ontwikkeld door thyssenkrupp

De ASL-technologie is ontwikkeld door thyssenkrupp om tegemoet te komen aan de wensen en eisen van trapliftgebruikers met betrekking tot comfort, veiligheid, installatiemogelijkheden en ruimtebesparing.

Voetensteun los van de aandrijving

In tegenstelling tot traditionele trapliften kan de Flow Swing traplift volledig automatisch draaien omdat de voetensteun vastzit aan de zitting en niet aan de aandrijving. Dit heeft als bijkomend voordeel dat de voetensteun verder naar voren geplaatst kan worden en de gebruiker zijn knieën minder ver hoeft te buigen. Ook is op- en afstappen gemakkelijker aangezien de stoel zowel onder- als bovenaan de trap in de gewenste richting gedraaid kan worden. Doordat de draaibare componenten met de ASL-technologie op maat geprogrammeerd worden, kan de traplift precies op de vorm van de trap afgesteld worden en gaat de lift in één soepele beweging naar boven en beneden.

Flow Swing traplift past bijna altijd

De ASL-technologie bespaart tijd en zorgt ervoor dat u gemakkelijk en comfortabel een smalle en steile trap op en af kunt. Ook afstappen is veilig, omdat de stoel in de juiste afstappositie draait. In 99 van de 100 gevallen is de Flow Swing traplift voorzien van de ASL-technologie. Wij beweren daarom ook dat de Flow Swing traplift van thyssenkrupp Home Solutions bijna op iedere trap in België past.

Nieuwsgierig hoe de ASL-technologie werkt?

Klik op het filmpje. Meer doen met minder ruimte. Dat doen de trapliften van thyssenkrupp Home Solutions.

Flow Swing traplift met gepatenteerde ASL-technologie

Flow Swing traplift met gepatenteerde ASL-technologie

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Bel ons op het gratis nummer 0800 12 697 voor meer informatie of eventuele antwoorden op uw vragen.

U kunt ons ook bereiken via het contactformulier.