• Home
  • Aankoop & Installatie TL

Aankoop en installatie

4 stappen die het verschil maken!

Trapliften Call Center Lady thyssenkrupp Home Solutions

1.Laat ons u informatie bezorgen over de mogelijkheden

Uw huis is uw thuis en u wilt er zo lang mogelijk blijven wonen. De trap baart u wat zorgen en u wil meer weten over trapliften. Aarzel niet en bel ons op het gratis nummer 0800 12 697 of vul het online contactformulier in. U ontvangt uiterlijk binnen de twee dagen een uitgebreid informatiepakket waarin de mogelijkheden van een traplift in detail worden toegelicht.
2.Maak een afspraak voor een vrijblijvend voorstel op maat van uw trap

2.Maak een afspraak voor een vrijblijvend voorstel op maat van uw trap

Elk huis, elke trap is anders. Daarom ook wordt elke traplift op maat gemaakt. Wat in uw specifieke geval de beste oplossing is, kan niemand u vertellen zonder uw trap te hebben gezien. Maak dus gelijk een afspraak en een thyssenkrupp gecertificeerde adviseur komt op afgesproken datum en uur langs om de exacte situatie bij u thuis te bekijken. U krijgt meteen een scherp prijsvoorstel voor een oplossing op maat, zonder verplichtingen, zonder kosten.
3.Uw bestelling betekent de start van onze productie op maat

3.Uw bestelling betekent de start van onze productie op maat

U kiest voor de veilige en comfortabele oplossing van een thyssenkrupp Home Solutions traplift en gelijk hebt u! Na uw bestelling wordt uw trap eerst minutieus opgemeten door een thyssenkrupp gecertificeerd vakman, waarna we tot de bouw op maat kunnen overgaan. De productie van uw lift gebeurt volledig in onze eigen fabriek. Uw traplift wordt helemaal zoals u dat voor ogen had.
4. De dag van de installatie al maakt u uw eerste rit met uw traplift

4. De dag van de installatie al maakt u uw eerste rit met uw traplift

Is uw persoonlijke traplift klaar dan nemen we contact op voor een afspraak. Onze expert-installateur heeft, afhankelijk van het type lift, slechts een paar uur tot maximum één dag nodig om de installatie te voltooien. Kap- of breekwerk hoeft u niet te vrezen en als de montage rond is, ruimt onze vakman alles netjes op en neemt hij uitgebreid de tijd om de werking van uw traplift toe te lichten.

Kortom, op 2 weken tijd en 4 stappen verder ‘lift’ u vlot uw trap op en neer.