De thyssenkrupp traplift is de meest gekozen traplift in België

Zou u zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen? Steeds meer senioren kiezen ervoor. En dat kan op een zeer eenvoudige manier.

Wij van thyssenkrupp Home Solutions helpen u om in uw vertrouwde omgeving te blijven wonen. Onze trapliften maken uw huis weer volledig bereikbaar. Geen vervelende verhuis, geen dure verbouwingen, maar een eenvoudige ingreep die u nog jaren van uw thuis laat genieten.

Als de trap een hindernis wordt

U heeft het misschien ook al gemerkt: ouder worden brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Denk aan stramme spieren of pijnlijke gewrichten. Dan wordt het minder evident om bijvoorbeeld de trap te nemen. Zeker als het om steile, nauwe of wenteltrappen gaat.

Ook het risico om te vallen wordt wat groter. En dan is het logisch dat u onzekerder wordt in uw eigen huis. Dat u de bovenverdiepingen vermijdt of zelfs overweegt om die niet meer te gebruiken.

Met een thyssenkrupp stoellift zijn deze zorgen van de baan. Onze hoogtechnologische toestellen brengen u comfortabel en veilig naar de bovenverdieping en terug naar beneden. Weg zorgen, weg angst. U hebt terug alle vrijheid.

Een traplift, wat is dat precies?

Een traplift is een toestel waarmee u in alle comfort de trap op en af kunt, zonder zelf nog trappen te hoeven doen. U neemt plaats in de stoel en met een simpele bedieningsknop gaat u naar boven of naar beneden. En dat kan zowel op een rechte trap als op een trap met bochten, buiten en binnen.

thyssenkrupp Home Solutions is kwaliteit over de hele lijn

Een thyssenkrupp traplift betekent kwaliteit. Van begin tot einde. Onze adviseurs komen graag bij u langs om te bekijken wat mogelijk is. U krijgt van ons een gepersonaliseerd voorstel en bij akkoord wordt uw stoeltjeslift in onze fabriek geassembleerd. Daarna komen onze technici uw traplift snel en proper installeren, waarbij ze ook ruim de tijd nemen om alles rustig aan u uit te leggen. Hebt u nog vragen achteraf? U kunt steeds terecht bij uw adviseur of bij onze helpdesk op het nummer 0800 12 697. Wij zijn elke dag, 24 uur per dag bereikbaar.

Wij bieden oplossingen wanneer trappenlopen moeilijker wordt.

  • Trappen met bocht en rechte trappen
  • Past op elke trap
  • Veilig de trap op en af, ontwikkeld met artsen & kinesisten
  • Duitse kwaliteit en 60 jaar ervaring
  • 2 à 4 weken tot plaatsing

Andre Peeters, thyssenkrupp-adviseur sinds 2001

Alle trapliften in één oogopslag

Maak kennis met onze verschillende trapliften. Voor al uw vragen of een offerte op maat van uw trap, kan u steeds terecht bij het team van ervaren thyssenkrupp Home Solutions-adviseurs. André Peeters, Adviseur sinds 2001Vergelijk onze trapliften