Wenst u een testrit te maken met een lift van thyssenkrupp Home Solutions? Dat kan!

Er zijn verschillende mogelijkheden afhankelijk van het type lift waarvoor u kiest.

Al meer dan 20.000 tevreden klanten in België

U toont interesse in een traplift?

Al meer dan 20.000 klanten van thyssenkrupp Home Solutions hebben de voordelen van een traplift mogen ondervinden. We helpen u graag verder door een testrit bij een klant in uw buurt te organiseren die over een traplift beschikt net zoals diegene waarvoor u interesse toont. U kan hiervoor steeds een afspraak maken op het gratis nummer 0800 12 697. Wij helpen u graag verder.

Brengt u echter liever een bezoek aan onze showroom in Gent, dan kan dat ook natuurlijk. Na afspraak kan u er kennismaken met de verschillende modellen van onze trapliften en geven we u graag meer uitleg bij de werking en de voordelen. Klik hier en ontdek in detail hoe u makkelijk onze showroom bereikt.

U kan tot slot ook steeds terecht bij een van onze vele partners in de verschillende regio s van het land. Per provincie hebben wij namelijk verschillende partners waar u in alle comfort een proefrit kan maken met een traplift. Klik hier en ontdek de Partner in uw buurt.

U toont interesse in een huis- of platformlift?

thyssenkrupp Home Solutions beschikt over een uitgebreide variatie aan huisliften en platformliften en ook uw wensen en uw behoeften zijn uniek. Graag laten we dan ook uw vraag voor een testrit zo goed mogelijk aansluiten bij één van onze referenties.

Bel ons op het gratis nummer 0800 12 697 en we zoeken het graag voor u uit.