• Home
  • Aankoop & Installatie TL

Aankoop en installatie

Op kwaliteit doet thyssenkrupp Home Solutions geen toegevingen en dat begint bij het zoeken naar een unieke oplossing, op maat van uw behoeften.

Advies op uw maat

Bij ons kunt u rekenen op een snelle reactie. Het customer contactcenter neemt nog de dag van uw vraag contact met u op. Wenst u enkel een documentatiepakket? Verkiest u het bezoek van een adviseur voor een vrijblijvende offerte? Aan u de keuze. Wij staan voor u klaar.

Veilige en comfortabele oplossingen aangepast aan uw situatie

thyssenkrupp Home Solutions is veel meer dan alleen een leverancier van liften. We willen u vooral helpen om uw woning aangenaam en veilig te maken. Ons deskundig advies is uw garantie op een oplossing die helemaal afgestemd is op uw wensen en uw huis. Maatwerk, veilig, comfortabelen kwalitatief,… dat is wat telt!

Nette installatie en afwerking

Als u voor een lift van thyssenkrupp Home Solutions kiest, kunt u rekenen op een nauwgezette opvolging. Ook nu stellen we betrokkenheid voorop. De installatie wordt in nauw overleg en rekening houdend met uw agenda gepland. Onze professionele monteurs garanderen een feilloze installatie en een verzorgde afwerking. Zonder rommel of overlast. We gaan omzichtig te werk en zorgen ervoor dat bij vertrek alles netjes is opgeruimd.

Klaar voor gebruik

Is de technische installatie gebeurd? Dan nemen onze monteurs alle tijd die nodig is om u vertrouwd te maken met de werking van uw lift. Ze vertrekken pas als u geen vragen meer hebt.

Passie voor het vak

Bij thyssenkrupp Home Solutions staan onze passie voor het vak en onze betrokkenheid met de mensen voor wie we een oplossing zoeken centraal, iedere dag opnieuw. U kunt dan ook op uw beide oren slapen. Uw lift van thyssenkrupp Home Solutions zal u niet ontgoochelen. Integendeel, u zult versteld staan van het comfort en plezier dat de lift u zal bezorgen.