Service en kwaliteit

Ons engagement

Levenslange mobiliteit thuis, daar is waar het om draait bij thyssenkrupp Home Solutions! We willen allemaal het liefst zo lang mogelijk thuis wonen. Zelfstandig, veilig en comfortabel. Maar soms rijzen er twijfels: wat als we minder mobiel worden? Wat als hoogteverschillen almaar beperkender werken? thyssenkrupp Home Solutions helpt u een oplossing te vinden op maat van uw behoeften en smaak. Comfort, veiligheid, een tikkeltje luxe… dankzij onze trapliften, huisliften en platformliften blijft uw huis uw thuis, iedere dag opnieuw!

Iedere woning is anders en elke bewoner heeft andere wensen. Daarom is een persoonlijke aanpak zo belangrijk. Bij thyssenkrupp Home Solutions krijgt u gegarandeerd het beste thuisadvies, een oplossing die maatwerk is en de perfecte nazorg. Kortom, u mag zeker zijn van de beste lift op maat van uw wensen en behoeften.

Van servicecenter tot salesteam en technische medewerkers... alle medewerkers van thyssenkrupp Home Solutions stellen uw noden centraal en dragen kwaliteit hoog in het vaandel. Dat gaat verder dan de ambitie om de beste producten te leveren, het gaat over het aanreiken van een unieke oplossing, op maat van uw behoeften.

Onze lokale verankering is onze sterkte. Een uitgebreid team van commerciële adviseurs en professionele expert-installateurs woont en is actief in de verschillende streken van het land. Zeg maar, altijd in uw buurt.

Kortom, de beste service en een unieke kwaliteit, daar engageert thyssenkrupp Home Solutions zich toe naar al zijn klanten en dus ook naar u.

Meer over onze kwaliteit:

Aankoop en Installatie

Altijd in uw buurt

Rechtstreeks van de fabriek

ISO-Kwaliteit

2 jaar garantie

Onderhoudscontract

Innovatie voor u