RPsp diagonale platformlift voor rechte trappen

De RPsp is een diagonaal hefplateau volgens Italiaans design, geschikt voor rechte trappen met een constante hellingsgraad. Het opklapbare plateau van de platformlift heeft een aluminium structuur. En de veiligheidshendels klappen mee op.

De rand rondom staat recht als beveiliging tijdens de rit en klapt neer tot een makkelijke afrijstrook. De enkelvoudige, aluminium rail kan aan de muur of op dragers worden vastgemaakt.

Contacteer ons, wij helpen u graag verder

Het is niet altijd gemakkelijk om in te schatten welke plateaulift het best past bij uw wensen en noden. Daarom komen onze expert-adviseurs graag eens bij u langs, om alles te bekijken, en samen met u de mogelijkheden te overlopen. U kan vrijblijvend contact met ons opnemen voor een afspraak.

Van opmeting tot installatie, thyssenkrupp Home Solutions begeleidt u van begin tot eind en met de expertise die we doorheen 60 jaar opbouwden. We hebben voor elke situatie de beste oplossing, waardoor de installatie van uw lift overal vlot kan verlopen.

Alle platformliften van thyssenkrupp Home Solutions zijn CE-goedgekeurd en onze montagedivisie is VCA-gecertificeerd. Dat betekent dat wij volop inzetten op uw veiligheid, door u de beste kwaliteit te garanderen.

Meer over de RPsp Platformlift:

Technische kenmerken van de RPsp Platformlift