Blog Apr 13, 2016 3:22 PM

Waarom een lift in huis hebben?

Meer comfort

Kiezen voor een huislift is kiezen voor extra comfort, dag na dag. Telkens wanneer u van de ene verdieping naar de andere gaat, wint u aan levenskwaliteit. Een wasmand, uw boodschappen of een kinderwagen de trap op dragen is geen zwaar werk meer. Met één simpele klik op de knop krijgt u meer bewegingsvrijheid.

Bereid uw huis voor op de toekomst

Een huis is geen transitplaats. U blijft er vele jaren wonen en bouwt er elke dag aan uw toekomst. Met de jaren gaan de kinderen het huis uit en komt er meer ruimte vrij die u kunt optimaliseren. Vanuit dit oogpunt kunt u de installatie van een huislift overwegen.

Met een huislift behoudt u jarenlang een hoog comfortniveau in uw huis. Wanneer het voor u immers moeilijker wordt om u te verplaatsen, hoeft u de uitdaging met de trap niet meer aan te gaan omdat u met de lift makkelijk van de ene naar de andere verdieping kunt.

Meerwaarde voor uw vastgoed

De installatie van een lift in een huis geeft een woning met meerdere verdiepingen opnieuw extra waarde en bijkomend comfort. Zo stijgt eveneens de waarde van uw huis op de vastgoedmarkt.

Huislift op maat

Er bestaan verschillende modellen huisliften die aan de specifieke kenmerken van elke woning kunnen worden aangepast. De praktische en compacte liften verschillen onderling in grootte van de kooi, stijl, kleur, afwerking, installatie (voor binnen of buiten) en functies. De autonome of in het trappenhuis ingebouwde lift kan dus gepersonaliseerd worden zodat deze esthetisch perfect in uw woning past.

Veiligheid en betrouwbaarheid

Onze huisliften zijn niet alleen volledig veilig dankzij het betrouwbare ontwerp, maar ook dankzij de ingebouwde telefoon en een antiblackoutsysteem. Mocht de elektriciteit dus uitvallen, gaat de lift naar de lagere verdieping en worden de deuren ontgrendeld.

Eenvoudige installatie

De installatie van een lift bij u thuis vereist geen grote aanpassingen aan uw woning. Afhankelijk van het model duur de installatie 3 tot 7 dagen.

Wilt u meer informatie over de installatie van een huislift? Vraag uw gratis brochure aan.