Blog Apr 4, 2017 4:48 PM

Ook in kleine ruimtes kunt u voor een huislift kiezen

HE1: DE BUTLER VAN DE HUISLIFTEN

De “butler” is een lift die maar heel weinig plaats nodig heeft. Hij heeft immers genoeg aan 1 m2 en vraagt geen ingrijpende bouwkundige aanpassingen. De HE1 is een optimale oplossing om de kwaliteit van uw dagelijks leven op een eenvoudige manier te verbeteren.

HE3: FLEXIBILITEIT EN DESIGN

De HE3 huislift kan nagenoeg overal in uw huis worden geplaatst en kan tot zes verdiepingen overbruggen. U bepaalt zelf waar de toegangsdeur op elke verdieping zit. Deze veilige en comfortabele lift blinkt uit door zijn aanpassingsvermogen.

Dit type lift wordt bovendien gekenmerkt door een verfijnd design dat u volledig volgens uw smaak kunt personaliseren dankzij een ruime keuze aan kleuren en afwerkingsopties.

DE BUITENLIFT

Als geen enkele van deze oplossingen geschikt is voor uw interieur, kunt u altijd kiezen voor een buitenlift. Die kan in bijna elk huis worden geplaatst met een minimum aan ingrepen. Al onze modellen, behalve de HE1, kunnen tegen de buitengevel van uw huis worden geïnstalleerd.

DE VOORDELEN VAN KLEINE OPPERVLAKKEN

Een kleine lift biedt evenveel comfort als zijn grotere tegenhanger. Ook onze andere modellen hebben niet veel ruimte nodig.

Het belangrijkste is dat u een lift kiest die zo goed mogelijk voldoet aan uw behoeften en wensen. Voor de plaatsing van onze liften is overigens geen fundering nodig, wat betekent dat de plaatsing geen grote bouwkundige ingrepen vereist. Ook de elektrische installatie moet niet jaarlijks worden gecontroleerd.

Wenst u meer informatie over onze diensten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.