Blog Aug 3, 2017 10:30 AM

De traplift Flow Swing: het model voor trappen met bochten

DANKZIJ DE INGENIEUZE VORMGEVING GESCHIKT VOOR ALLE TRAPPEN MET BOCHTEN

Het model Flow Swing is uitgerust met unieke technologieën waardoor de traplift kan worden aangepast aan alle trappen met om het even welke vorm . Zo blijven alle verdiepingen van uw woning moeiteloos bereikbaar, ongeacht de opbouw van de trap:

  • steil
  • smal
  • spiltrap
  • trap over verschillende verdiepingen

Dankzij zijn unieke monorailsysteem kan deze traplift perfect de ‘flow’ van de trap volgen. De technologie zorgt voor flexibiliteit om gemakkelijk hindernissen en bochten te nemen, zelfs als de ruimte beperkt is. De traplift verbindt de verschillende verdiepingen met elkaar zodat u thuis in alle vrijheid kunt bewegen, ook als uw woning een overloop of tussenverdieping heeft.

COMFORT EN VEILIGHEID

thyssenkrupp Encasa is de enige fabrikant van trapliften die gebruikmaakt van de ASL-technologie . Die unieke en gepatenteerde technologie optimaliseert de draaibeweging zodat de traplift zich tijdens de hele rit automatisch in de veiligste en meest comfortabele positie zet. Eenmaal boven of beneden staat uw stoel precies goed zodat u veilig en makkelijk kunt afstappen.

De Flow Swing traplift biedt ook veel zitcomfort. Hij is bovendien uitgerust met een ergonomische voetensteun zodat uw knieën altijd in de ideale houding blijven.

De traplift beweegt veilig en comfortabel.

ELEGANTIE EN DESIGN … VOLLEDIG NAAR UW SMAAK!

De Flow Swing traplift voor trappen met bochten is niet alleen functioneel, ook het moderne design zal u zeker bevallen.

Het model kan gepersonaliseerd worden zodat het bij elke interieurstijl past . U hebt de keuze uit een uitgebreid gamma materialen voor de bekleding (stof, leder, vinyl) en verschillende kleuren zodat de traplift helemaal op uw woning is afgestemd.

Doordat hij inklapbaar is, staat hij helemaal niet in de weg. Bovendien neemt het model weinig plaats in waardoor de trap vlot toegankelijk blijft voor andere gebruikers.

Vraag uw gratis brochure aan of neem contact met ons op voor meer informatie of om een traplift uit te proberen.