HE3 huislift

Een lift in huis met alles erop en eraan. Dat kan u verwachten van de HE3 Huislift van thyssenkrupp Home Solutions. Deze lift is functioneel, compact, elegant, duurzaam en u kunt hem zowat volledig zelf samenstellen. Welke materialen hebben uw voorkeur? Wij bieden ze aan.

De perfecte synthese tussen comfort en kracht

De krachtige technologie van deze personenlift brengt u zorgeloos van uw kelder tot aan de zolderverdieping. Hij overtuigt iedereen met zijn moderne machinerie. De hydraulische aandrijving zorgt ervoor dat de lift zeer stil is en dat hij vloeiend en stabiel op en neer gaat. U voelt bijna niets, zo comfortabel is deze huislift.

Beeld u eens in: geen problemen meer met het dragen van zware boodschappentassen of een golftas. Er kunnen ook verschillende mensen samen in de lift. En rolstoelgebruikers en andere mensen die wat minder mobiel zijn, bereiken terug zonder enig ongemak alle verdiepingen.

Subtiele aanwezigheid of net opvallend?

Daarenboven kan deze lift zowel binnen als buiten geplaatst worden en heeft ze slechts een beperkte ruimte nodig. Als extraatje hoeft er geen jaarlijkse liftkeuring te gebeuren, is de lift onderhoudsvriendelijk en heeft ze een laag energieverbruik.

Ten slotte denken we ook aan uw veiligheid. Een slim anti-blackoutsysteem zorgt ervoor dat de HE3 Huislift bij plotse stroomuitval terugkeert naar de lagere verdieping en dat de deuren worden ontgrendeld. Er kan ook in elke huislift een telefoon aangesloten worden.

Top drie redenen waarom de HE3 Huislift een goede keuze is:

  • Kies uit een waaier van materialen en configuraties
  • De stille aandrijving zorgt voor een comfortabele rit
  • Beperkte bouwkundige ingrepen in uw interieur

Meer over de HE3 huislift:

Technische kenmerken van de HE3.0 huislift met bouwkundige schacht

Technische kenmerken van de HE3.1 huislift met zelfdragende schacht

Productfolder

Aankoop en Installatie

2 jaar garantie

Onderhoudscontract

Veelgestelde vragen