De H300 Huislift betekent comfort, design en rust

Ervaar het summum van Duitse technologie en Italiaans design met de H300 Huislift van thyssenkrupp. Wij zijn een wereldspeler op het vlak van lifttechnologie en al onze kennis komt samen in deze lift, die u efficiëntie, duurzaamheid en design biedt. Ontdek hier alle mogelijkheden die deze personenlift u kan bieden.

Een lift zonder kabels, uiterst stil

We hebben jarenlange expertise in lifttechnologie. Daarom zijn we erin geslaagd om huisliften te ontwikkelen die geen kabels nodig hebben. Het resultaat? Een uiterst stille personenlift die een krachtige en toch energiezuinige meerwaarde voor uw thuis zal betekenen. Samen met onze zachte start-stoptechnologie en de talloze cabinestijlen, is dit de perfecte lift.

Veiligheid zit in ons DNA

Uw veiligheid staat bij ons altijd op nummer 1. Alle liftapparatuur heeft een SIL3-gecertificeerd veiligheidssysteem, de hoogste veiligheidsstandaard op de markt. En wat bij plotse stroompannes? Dan zal de interne batterij ervoor zorgen dat de lift u veilig naar de benedenverdieping brengt. U hoeft zich dus nooit zorgen te maken.

Kies uw eigen stijl

Naast technologie en veiligheid staat de H300 ook voor Italiaans design. We hebben voor u een brede waaier van opties rond kleuren en materialen ontwikkeld. Speel met de talrijke mogelijkheden en verwen uzelf met de perfecte huislift. Wenst u advies? Dan helpen onze adviseurs u graag verder om van uw lift een uniek stuk te maken.

thyssenkrupp betekent kwaliteit

thyssenkrupp Home Solutions maakt deel uit van thyssenkrupp AG. thyssenkrupp is een gediversifieerde industriële groep en een wereldspeler die volop inzet op duurzame innovatie. Dankzij onze kennis creëren wij flexibele en veilige oplossingen zodat u zo lang mogelijk mobiel kunt blijven in uw eigen huis. Dankzij onze personenliften kunt u in alle comfort en veiligheid van elke verdieping in huis blijven genieten. Zo blijft uw huis uw thuis.

“Dankzij de kabel-loze technologie van de H300 ervaart u een vlotte en stille reis van begin tot einde.”