H100, Duitse technologie en Italiaans design.

Precisietechnologie waarop u kan vertrouwen!

Design waar u van zal houden.

De H100 Huislift heeft de elegantie en stijl van Italiaans design. Zijn subtiliteit is een meerwaarde voor uw huis.

De lift houdt maximaal rekening met de beschikbare ruimte. Heeft u speciale noden? Moet de lift bijvoorbeeld toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers? Het is allemaal mogelijk.

En veiligheid en comfort boven alles. Ons Duits erfgoed, de gebruikte materialen en onze aandacht voor elk detail, bewijzen dit telkens weer.

De H100 werkt met veelgebruikte lifttechnologie. Combineer dit met onze knowhow en de pracht van Italiaans design, en u verkrijgt de perfecte meerwaarde voor uw huis.

Wenst u meer informatie?

Maximale ruimte. Minimale impact.

Het is belangrijk om uw beschikbare ruimte optimaal te gebruiken, daar hebben wij aan gedacht. De H100 heeft een liftput nodig van slechts 50 mm. En een schachtkophoogte van 2430 mm. Deze lift in nauwe ruimtes installeren is dus een koud kunstje. Een machinekamer is trouwens niet nodig, wat ook ruimtewinst oplevert.

Safety is in our DNA

Veiligheid staat bij ons steeds centraal, ook bij de H100 Huislift. Deze lift heeft dankzij zijn SIL3-gecertificeerd veiligheidssysteem de hoogste veiligheidsstandaard op de markt. thyssenkrupp Huisliften hebben ook een apart veiligheidssysteem, waardoor ze niet onderhevig zijn aan mechanische fouten. Uw veiligheid is onze prioriteit!

Is er een stroompanne? Geen nood. Een ingebouwde batterij voorziet de lift van elektriciteit, zodat u veilig naar de benedenverdieping wordt gebracht. U kunt ook een brandalarm in de centrale bediening van de huislift integreren.

Comfort

Verschillende verdiepingen overbruggen hoeft geen ongemakkelijke opgave te zijn. Alle thyssenkrupp Huisliften zijn daarom standaard uitgerust met de zachte start-stoptechnologie.

Elke lift heeft een handgreep en eenvoudige drukknoppen zodat de rit vlot en veilig verloopt.

Op maat gemaakt

Onze huisliften zouden perfect in uw huis moeten passen. Dankzij onze liefde voor Italiaans design kunnen we u cabinewanden en vloerbekleding aanbieden die aan al uw wensen voldoen.

De H100 Huislift biedt een brede keuze aan kleuren en materialen voor de cabinewanden. Kies bijvoorbeeld voor geborsteld en krasvrij staal. Geniet een moderne wand in motief of modern effen kleur uw voorkeur? Of opteert u voor de levendigheid van de oneindige kleuren op het RAL-palet? Speel met de waaier aan mogelijke combinaties.

Ontdek alle mogelijke opties en extra’s in onze gratis folder.

Ja, ik heb interesse in een vrijblijvend bezoek voor een offerte op maat.

Vrijblijvend bezoek thyssenkrupp
In twee stappen bent u klaar

Wij ontvangen graag uw gegevens: