Een huislift is luxe voor nu en geruststelling voor later

Hoogteverschillen rijmen met comfort en luxe is een uitdaging. Het is belangrijk om met een zo klein mogelijke ingreep een zo groot mogelijk verschil te maken en dat zonder afbreuk te doen aan het karakter van het gebouw.

Meer nog, het moet het karakter net versterken.

thyssenkrupp Home Solutions kan dat. We hebben een jarenlange ervaring met de integratie van huisliften in de meest verschillende soorten gebouwen en bieden een breed assortiment van liften aan. Van klein en compact (één vierkante meter volstaat) tot liften die zo goed als onbeperkt gepersonaliseerd kunnen worden, zowel technologisch als esthetisch.

Zo smelten thyssenkrupp huisliften samen met het gebouw. De lift kan in de achtergrond verdwijnen of net een exclusieve toets geven aan het interieur. We hebben ook de technologie om in uiterst beperkte ruimtes een personenlift te installeren. Daarnaast kunt u de maat van de cabine aanpassen zodat de lift toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. Of wenst u een huislift zonder kabels met de elegantie van Italiaans design? Wij hebben dé oplossing.

Diverse realisaties

Het is dus geen verrassing dat onze realisaties een divers karakter hebben. Een herenhuis van vier verdiepingen bijvoorbeeld, waarbij we rekening houden met de authenticiteit, de lichtinval en het ruimtegevoel van het huis. Een strakke eigentijdse woning, waarin een brede lift met afgelijnd design vlot communiceert met de architectuur. Of een biermuseum waar de lift samensmelt met de koperen elementen van het interieur.

Hebt u een eigen huis, dan maakt thyssenkrupp Home Solutions de droom om er een eigen lift te hebben mogelijk, want in elk huis past een lift.

  • Goed 1m2 beschikbare ruimte is al voldoende voor de H100 Compact
  • Meerdere verdiepingen worden feilloos overbrugd, tot 18 meter.
  • Het te tillen gewicht is nooit een probleem: de H100 Mobility kan tot 400 kg aan.
  • Toch liever uw lift buiten? Een buitenlift behoort zeker tot de mogelijkheden.
  • En natuurlijk moet uw huislift niet alleen praktisch zijn. thyssenkrupp Home Solutions stelt u voor: Duitse technologie (H100) en Italiaans design (HE3.0 en HE3.1)